Nieuws

Nieuwe Algemeen Directeur voor C.E.O.-Limburg


“C.E.O.-Limburg, een eer voor elke eigenaar-ondernemer”

C.E.O.-Limburg, de vereniging van eigenaars-ondernemers, verwelkomt Gert Cielen als nieuwe Algemeen Directeur. Hij wordt de stuwende kracht van de club en staat in voor het dagdagelijks bestuur. Zo wil C.E.O.-Limburg, dat op heden 250 leden telt,  de club verder uitbouwen en professionaliseren. Na een overgangsperiode neemt Gert Cielen op termijn ook de functie van gedelegeerd bestuurder over van Bart De Witte.

Gert Cielen (34) is een gepassioneerde eigenaar-ondernemer en bestuurslid van Het Vlaamse Kruis in Mechelen. Via tal van grootschalige projecten in binnen- en buitenland wist hij zijn kennis op het vlak van financiën, sales, marketing, logistiek en strategie sterk uit te bouwen. Stuk voor stuk capaciteiten die hem ook van pas zullen komen in zijn nieuwe functie bij C.E.O.-Limburg.

Voor en door eigenaars-ondernemers

Het spreekt Gert Cielen erg aan dat de club zich enkel richt tot eigenaars-ondernemers. “Ze staat ook open voor vernieuwing, verandering en focust op kennisdeling via de OndernemersUniversiteit. Ik geloof sterk in levenslang leren en vind dit een unieke manier om aan netwerking te doen.” De eerstkomende maanden houdt Cielen een informatieronde. “Ik wil zoveel mogelijk mensen zien binnen C.E.O.-Limburg. Voor het einde van het jaar stel ik dan een strategisch plan op voor drie jaar. Mijn ambitie? Dat elke Limburgse eigenaar-ondernemer het een eer en plezier vindt om deel uit te maken van de club. Want zij zijn de werking van de club. En daar draait het om.” 

 

Nieuwe Algemeen Directeur voor C.E.O.-Limburg