Nieuws

Zet uw zaak ook online op de kaart


E-commerce neemt ook in ons land een steeds hogere vlucht. Dit jaar deed 60 % van de Belgen een onlineaankoop en spendeerden ze gemiddeld 161 euro per maand online. Eén ding is zeker: e-commerce biedt de handelaar unieke kansen. Hoog tijd dus om uw zaak ook online op de kaart te zetten.

KBC-Clickshop

De KBC-Clickshop begeleidt je stap voor stap in de opstart van je webwinkel.

Klanten van vandaag verwachten een eenvoudig en rijk aankoopproces. Ze vergelijken producten niet meer door van de ene naar de andere winkel te lopen, maar door online te surfen zodat ze prijzen en productspecificaties in een handomdraai tegen elkaar kunnen afwegen. Zorg er dus voor dat ze uw zaak en producten makkelijk online terugvinden. En kunt u dan meteen een betrouwbaar en makkelijk onlineverkoopproces aanbieden? Dan heeft uw zaak zeker een streepje voor.

Uw eigen webwinkel staat natuurlijk niet in een paar muisklikken online. Kiest u voor KBC-Clickshop, dan wordt u stap voor stap begeleid in de opstart van uw webwinkel zodat u uw klanten een betrouwbare, eenvoudige en duidelijke aankoopervaring kunt bieden. Oplossingen voor productmanagement, veilige betaling en de verzending van uw pakketten krijgt u in één pakket. U hoeft dus zelf niet te zorgen voor verzend- en betaaloplossingen, daar zorgen wij voor. Ga meteen aan de slag op kbc.be/ecommerce. U kunt er de KBC-Clickshop gratis testen.

Heeft u al een webwinkel? Vraag dan de KBC-Betaalknop aan. Daarmee biedt u uw klanten de mogelijkheid om snel, eenvoudig en veilig te betalen. De KBC-Betaalknop is even interessant voor u als voor uw klanten. Zij kunnen kiezen wanneer ze betalen en u krijgt het geld onmiddellijk op uw rekening. Makkelijk toch? Doe nu uw aanvraag op kbc.be/betaalknop en start uw onlinesuccesverhaal.

 
Onderzoek E-commerce Belgium 2014

Bron: Onderzoek E-commerce Belgium 2014, Comeos, InSites Consulting

Test nu gratis KBC-Clickshop

Voor u uw webwinkel ‘opent’, kunt u de KBC-Clickshop gratis testen. En tot 31 december 2014 betaalt u drie maanden geen abonnement. Meer informatie vindt u op kbc.be/clickshop.