Nieuws

10 jaar dank u wel!


Dank u wel voor 10 jaar welvaart

Omdat de vakbond het niet doet, integendeel, doen wij het in hun plaats: Dank u voor welvaartscreatie. Dank u dat u al die jaren 5, 10, 50, 100, 500 en zelfs meer werknemers heeft tewerkgesteld. Mede (en ik durf zeggen vooral) dankzij uw ondernemerschap verdienen al deze mensen hun brood ... MET lekker beleg erbij. Mede (en ik durf zeggen vooral) dankzij uw ondernemerschap behoren de sociale voorzieningen in België wereldwijd tot de top. Een aantal ervan zijn zelfs over de top, maar dat is een andere discussie.

Dank u wel om 10 jaar niet te staken

Meerdere werkgeversorganisaties hebben naar aanleiding van de recente stakingen en betogingen van de vakbonden een PR-actie opgezet met als thema: dank u om niet te staken. De actie is, terecht, gericht naar de werknemers. Werknemers die niet staken, vernietigen geen welvaart. Ondernemers staken niet, ondernemers staken nooit.

Dank u wel voor 10 jaar wandelen in de woestijn

Ondernemen is zoals wandelen in de woestijn. Je moet een vreemde vogel zijn om alleen 10 jaar in de hete woestijn rond te lopen naar een doel dat zo ver weg ligt dat de meesten het niet zien. Regelmatig wordt het heet onder je voeten. Je moet niet uitkijken naar fata morgana's, want die doemen vanzelf op en gaan niet vanzelf weg. Van ver lijkt het fata morgana op een paradijs. "Wat hebben die ondernemers het toch goed en gemakkelijk.” Maar als je er in wandelt, is het niet de hemel op aarde maar zit je met je botten in het slijk.

 

Dank u wel voor 10 jaar met uw botten in het slijk

Ondernemers staan de laatste jaren immers bijna iedere dag in een fata morgana ‘met hun botten in het slijk’. En als het dan toch eens een paar dagen of weken heerlijk droog zand is, kijk dan vooral uit naar het eerstvolgende fata morgana dat plots opdoemt.

Dank u wel voor 10 jaar gepassioneerd ondernemerschap

Zonder onderbreking 10 jaar rondwandelen in de woestijn. Dat kan alleen door gepassioneerd ondernemerschap. En daar willen wij u uitdrukkelijk voor bedanken.

Dank u voor 10 jaar C.E.O.-Limburg

C.E.O.-Limburg heeft wat te vieren. Al 10 jaar proberen we met een enthousiaste stuurgroep een platform te bieden voor de gepassioneerde eigenaar-ondernemer in Limburg. Het resultaat mag er zijn. Meer dan 250 eigenaars- ondernemers komen regelmatig samen om ervaringen te delen, om te netwerken en om bij te leren. In dit nummer vindt u een hele reeks herinneringen hieraan. Wij vonden het fi jn dat u erbij was! En we hopen dat we u persoonlijk kunnen bedanken op 12 december. Als dank organiseren we bij deze gelegenheid graag een extra feestelijke editie van onze Eindejaarsparty.