Nieuws

Zet in op je toekomst

Beste Eigenaar-Ondernemer,

Zet in op je toekomst. Dat is de slagzin voor de 4de jaargang van onze succesvolle OndernemersUniversiteit. En eigenlijk kan het ook dienen als slagzin voor C.E.O.-Limburg tout court. Als gepassioneerd eigenaarondernemer weet je het al langer. Niets komt vanzelf en dag na dag zijn het jouw inspanningen en die van je medewerkers die moeten leiden tot succes. Iedere dag vecht je voor je klanten en markt. Nog kortere reactietijden, nog sneller op de wijzigende trends inspelen … en daarbij durven we al eens het essentiële uit het oog verliezen: het functioneren van je bedrijf. Heb je ook het gevoel dat je vooral brandjes blust? En je had nochtans niet voor brandweerman gestudeerd!
Wel, dan is het misschien tijd om even stil te staan.

Het spreekwoord zegt: stilstaan is achteruitgaan, maar bij C.E.O.-Limburg zien we dat toch anders. Stilstaan is een werkwoord. Stilstaan bij de werking van je bedrijf, bij het marketingplan, je structuren, markten, financiën of jouw manier van leidinggeven … Dit stilstaan is VOORuitgaan in plaats van achteruitgaan. Samen met de UHasselt hebben we voor het volgende werkingsjaar een hoogstaand programma samengesteld waar eenieder zijn gading in vindt. Wil je ook samen met collega's ondernemers jezelf en je bedrijf versterken en professionaliseren? Dan kunnen wij je enkel maar aanraden om zo snel mogelijk in te schrijven. Het aantal plaatsen per cluster is namelijk beperkt.

Als je deze Ondernemer leest, wenkt de zomer en is het hopelijk tijd voor een welverdiend rustmoment. Ik wens je alvast een deugddoende vakantie en hoop je ook in september te mogen verwelkomen op onze startactiviteit waar je gemoedelijk kan netwerken met collega's eigenaars-ondernemers, tijdens één van de bedrijfsbezoeken of dinner causeries die we voor jou in petto hebben. Of natuurlijk tijdens één van de clustersessies van onze OndernemersUniversiteit. Want als je werkt AAN je bedrijf moet je minder IN je bedrijf werken. Dat is dan ook de slogan waar ik graag mee afsluit.

See you in september!
Bart Balis

 
Bart Balis

Bart Balis