Nieuws

Bart Balis neemt voorzitterschap C.E.O.-Limburg over van Grete Remen

Bart Balis (Brouwland) is de algemene vergadering van C.E.O.-Limburg, de Club van Eigenaars-Ondernemers, unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter. Bart volgt Grete Remen op, wiens mandaat eindigt wegens een te drukke professionele agenda. Dit door de snelle internationale expansie van Damhert Nutrition. Peter Aerts (Poms) zal Marc Vanstraelen (Actief Insurances) versterken in het bestuur als ondervoorzitter.

Al meteen na zijn humaniora rolde Bart Balis (47) in het bedrijfsleven. Vandaag staat hij aan het hoofd van Brouwland, een gespecialiseerde klein- en groothandel op het vlak van wijn maken, bier brouwen en likeurbereiding. De kmo uit Beverlo realiseert met een 50-tal medewerkers een jaaromzet van ruim elf miljoen euro. Daarvan vertegenwoordigt export 73 procent. Brouwland telt 25.000 actieve klanten in zijn database en levert aan 500 retailers in 65 landen.

Bart kijkt enthousiast uit naar het voorzitterschap. "C.E.O.-Limburg is DE club van de gepassioneerde eigenaar-ondernemer. Die passie is inspirerend voor andere en beginnende ondernemers. Maar te weinig eigenaars-ondernemers maken echt gebruik van hun netwerk. Heb je een vraagstuk in je bedrijf, zit je met een dilemma? Deel je vragen eens met collega's. Er zit een ongelofelijke rijkdom aan ervaring in Limburg. Verder ben ik een believer van levenslang leren. Iedere fase van je bedrijf heeft andere kennis van de eigenaar-ondernemer nodig. Het komt erop aan je te omringen met competente medewerkers, hen aan te sturen en het juiste kader te bieden. Daarom moeten eigenaars-ondernemers ook kunnen werken aan de business in plaats van alleen in de business. Hierin kan C.E.O.-Limburg met de OndernemersUniversiteit een belangrijke rol spelen."

Ondernemen met passie

'Een vereniging die netwerking en vriendschap tussen Limburgse eigenaars-ondernemers bevordert', zo laat C.E.O.-Limburg zich het best omschrijven. Het is een club van eigenaars-ondernemers die zowel het kapitaal als de leiding van hun bedrijf in handen hebben. Los van elke politieke kleur, met of zonder werknemers, maar met een uitgesproken passie om te ondernemen.

C.E.O.-Limburg wil Limburgse ondernemers een platform bieden. Waar duurzame contacten met collega's ontstaan. Waar ervaringen worden uitgewisseld en idee├źn kunnen rijpen. En waar men op een aangename manier en in vertrouwen kennismaakt met elkaar en met nieuwe aspecten van het ondernemen. De activiteiten zijn dan ook specifiek: opleidingen, interessante bedrijfsbezoeken bij collega-ondernemers, prominente sprekers en unieke en ontspannende socio-culturele activiteiten.
www.ceo-limburg.be

OndernemersUniversiteit

C.E.O.-Limburg en de Universiteit Hasselt bundelen al enkele jaren hun krachten in de OndernemersUniversiteit. Dit uniek initiatief biedt eigenaars-ondernemers de kans om samen met een professor van de universiteit thema's uit de bedrijfswereld uit te diepen.
www.ondernemersuniversiteit.be

 

Bart Balis neemt voorzitterschap C.E.O.-Limburg over van Grete Remen

Bart BalisDigitale versie van de perstekst, logo C.E.O.-Limburg en een foto van Bart Balis:

  1. Bart Balis neemt voorzitterschap C.E.O.-Limburg over van Grete Remen (docx)
  2. Bart Balis neemt voorzitterschap C.E.O.-Limburg over van Grete Remen (pdf)
  3. Logo C.E.O. (jpg)
  4. Foto Bart Balis (jpg)

Met vragen in verband met dit persbericht kunt u terecht bij:
  1. Bart Balis - Voorzitter C.E.O.-Limburg - Tel. 011 401 408
  2. Bart De Witte - Gedelegeerd bestuurder - Tel. 011 398 290