Nieuws

C.E.O.-Limburg krijgt eerste vrouwelijke voorzitter

Grete Remen (Damhert Nutrition) is zojuist unaniem verkozen tot de nieuwe voorzitter van C.E.O.-Limburg, de Club van Eigenaars Ondernemers. Grete volgt vanaf 1 september Matty Zadnikar (Z-Group) op, wiens mandaat van vier jaar er eind augustus op zit. Bart Balis (Brouwland) en Marc Vanstraelen (Actief Insurances) werden verkozen als ondervoorzitters.

Grete Remen (46) staat aan het hoofd van het Heusdense natuurvoedingsbedrijf Damhert Nutrition en is afgevaardigd bestuurder van Biofood. De moeder van vijf kinderen en juriste van opleiding stapte in 1991, na een jaar aan de balie van Hasselt, in de eenmanszaak van haar ouders. Samen met haar echtgenoot en familie bracht ze Damhert tot waar het vandaag staat. In 2011 realiseerde het bedrijf, met 118 personeelsleden, een omzet van 20 miljoen euro met de ontwikkeling, productie en distributie van functionele, gezonde voeding. Het assortiment telt zo'n 1.000 referenties en ligt in ruim 2.500 verkooppunten.

De nieuwe voorzitter kijkt enthousiast uit naar september. "Eigenaars-ondernemers zijn harde werkers. Samen met C.E.O.-Limburg wil ik streven naar een samenleving die ondernemers en kmo's steunt en waar men respect heeft voor diegenen die niet enkel werk en welvaart creëren voor tienduizenden werknemers, maar bovendien een zeer belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren."

Ondernemen met passie

'Een vereniging die netwerking en vriendschap tussen Limburgse eigenaars-ondernemers bevordert', zo laat C.E.O.-Limburg zich het best omschrijven. Het is een club van eigenaars-ondernemers die zowel het kapitaal als de leiding van hun bedrijf in handen hebben. Los van elke politieke kleur, met of zonder werknemers, maar met een uitgesproken passie om te ondernemen.

C.E.O.-Limburg wil de Limburgse ondernemers een platform bieden. Waar duurzame contacten met collega's ontstaan. Waar ervaringen worden uitgewisseld en ideeën kunnen rijpen. En waar men op een aangename manier en in vertrouwen kennismaakt met elkaar en met nieuwe aspecten van het ondernemen. De activiteiten zijn dan ook specifiek: interessante bedrijfsbezoeken bij collega-ondernemers, prominente sprekers en unieke en ontspannende socio-culturele activiteiten.

OndernemersUniversiteit

Eind september 2011 heeft C.E.O.-Limburg samen met de Universiteit Hasselt de succesvolle OndernemersUniversiteit opgestart. Een uniek initiatief dat eigenaars-ondernemers de kans biedt om onder begeleiding van een professor van de universiteit thema's uit de bedrijfswereld uit te diepen.

 
C.E.O.-Limburg krijgt eerste vrouwelijke voorzitter
Grete Remen


Digitale versie van de perstekst, logo C.E.O.-Limburg en een foto van Grete Remen:

  1. Grete Remen eerste vrouwelijke voorzitter (docx)
  2. Grete Remen eerste vrouwelijke voorzitter (pdf)
  3. Logo C.E.O. (jpg)
  4. Foto Grete Remen (jpg)

Met vragen in verband met dit persbericht kunt u terecht bij:
  1. Matty Zadnikar - Voorzitter C.E.O.-Limburg - Tel. 089 300 910
  2. Bart De Witte - Communicatieverantwoordelijke - Tel. 011 398 290