Nieuws leden

Softwarebedrijf aariXa vierde op internationale programmeerwedstrijd

Softwarebedrijf aariXa uit Herk-de-Stad heeft een vierde plaats behaald op The Original Rapid Application Development Race. Bij deze internationale programmeerwedstrijd kunnen bedrijven één of meerdere teams van telkens twee ontwikkelaars afvaardigen. AariXa, gespecialiseerd in. Net en consultancy, was de enige Limburgse deelnemer.

Een onafhankelijke vakjury, samengesteld uit IT professoren en deskundigen koos dit jaar de Nederlandse firma HOLDER als winnaar. AariXa uit Herk-de-Stad viel net naast het podium.
Bedrijfsleider Erwin Vermeulen : "Dit was onze eerste deelname en winnen was niet de boodschap hoewel een vierde plaats een mooi resultaat is. Wij zien het als een vorm van opleiding en we plukken nu reeds de vruchten hiervan in onze organisatie. Bovendien kunnen wij aan de rest van Limburg laten zien dat aariXa gewoonweg een goed softwarebedrijf is dat ondanks de crisis blijft investeren in kwaliteit en opleiding. Volgend jaar doen we opnieuw mee, maar dan ook een beetje voorbereid."